OPEN FEST 2015

OPEN FEST 2015

Organizace OPEN HOUSE o.p.s. představí již dvanáctou hudební přehlídku nejen místních a regionálních kapel - OPEN FEST. Akce je určena mladým posluchačům i široké veřejnosti, která má zájem o hudbu alternativního ražení. Součástí akce je zvýšit povědomí návštěvníků o činnosti organizace.

Akci pořádáme v dobré dlouhodobé spolupráci s klubem Africa Pub v Bruntále.

Opětovně představíme kapelu Svatý Jidáš, skládající se ze zkušených muzikantů, kteří ve své hudbě bruslí po tenké hraně mezi alternativou a punkem, podpořené pozounem a čtyřbarevným zpěvem. Sami hudebníci označují svou produkci jako pozitivní rock ´n´roll. Hlavním hudebním tahákem však bude uskupení HC3 z Oder, které v letošním roce restartovalo svou kariéru. Jejich řízné hard core je plné sociálně – preventivních témat z oblasti lidského života. Obě tyto dvě kapely na OPEN FESTU již v minulosti vystupovaly a pro velký zájem obecenstva se vracejí na místo činu. Letos si pořadateklé připravili dvě překvapení. Tím prvním by mělo být vystoupení nadějných opavských mladíků Scarlett Avenue, kteří zaujali svým pojetím – post – hard core/ rock. A pod záhadnou škatulkou Rockabilly/ psychobilly se skrývá velice mladá a energická formace Rockin´ Jackals z Krnova v čele s osobitou zpěvačkou Danielou.

Takže od sobotního hudebního večírku můžeme očekávat libozvučnou alternativu, pozitivní rock ´n´ roll i hutné tóny hard core. Osvědčené harcovníky a oblíbené kapely, stejně jako nespoutanost dravost lokálního mládí. Příjemný a nevšední kulturní zážitek přejí organizátoři OPEN FESTu.

Kdy: 12. 12. 2015

Začátek: 19h

Vstup: 70,-Kč

Finanční partner: Město Bruntál

Město Bruntál

OPENHOUSE Fest