OPEN FEST 2016 roztančil příchozí

OPEN FEST 2016 roztančil příchozí

Tradiční hudební přehlídka alternativní kultury našeho regionu se vydařila.

Akci považujeme letos za opravdu vydařenou. Festival už od svého letošního zrodu sliboval zajímavou a hutnou hudební kulturu. Kvalitou muzikantského obsazení sliboval jeden z nejsilnějších ročníků, což potvrdila hojná účast a spokojenost posluchačů. Přišlo lehce přes padesát platících lidí.

Atmosféra při koncertě byla výborná, fanoušci si akci velmi pochvalovali co do kvality muziky, tak do zajištění akce i atmosféry.

Velmi překvapila hned první kapela ze Zátora, "Náhlá změna", která po dlouhé době vytáhla své nástroje ze zkušebny a v podstatě jako nováček na hudebních prknech předvedla opravdu vybroušené a vyladěné vystoupení. Příjemně překvapila spoustu lidí. Následovala Opavská pětka "Expedice Apalucha" předvedla kvalitní muziku ze svého nového CD. Na vystoupení bylo znát, že jsou na hudebním poli již opravdu dlouho. Předvedli opravdu kvalitní muziku. V Bruntále dlouho nevystupovali, byly tak pro posluchače cenným obohacením. Asi největší úspěch sklidil všem místním známý Jindra Holubec, který se nechal doprovázet šarmantní saxofonistkou. Jejich duo balancovalo na ploše experimentů proložené Jindrovými novými i staršími hity. Fanoušci se dlouho neostýchali a brzo se nechávali unášet v rytmech funky. Potřetí na OPEN FESTU zahrála známá kapela z Horního Benešova a okolí "Svatý Jidáš", kteří opět nezklamali, a jako závěrečný  hřeb večera rozjásali a roztančili dav. Organizátoři sklidili během i po festivalu četné pochvalné a děkovné vyjádření příchozích. Jsme rádi, že jsme mohli udělat radost tolika lidem a že se koncert i po organizační stránce povedlo dobře uspořádat.

"Poděkování ode mne patří všem rádcům co do výběru kapel a organizačního zajištění, kolegům, vystupujícím, fanouškům, Ladislavovi Olejníčkovi za krásné fotografie a personálu Africa Pubu za příjemnou obsluhu a poskytnutí technické podpory zvukaře a prostorového zázemí pro OPEN FEST. A samozřejmě za finanční podporu Městu Bruntál." uvedla Romana Daněčková, ředitelka a organizátorka akce.